Egészségtudatos család főállású vitaminfelelőst keres! 

Jelige: mangosztán 

Egy család vitamindús, kiegyensúlyozott étkezésének megoldása olykor embert próbáló feladat! Napi több adag zöldség és gyümölcs, rohangálás a piacra, és egy lexikonnyi anyag fejbentartása a vitaminokról, ásványi anyagokról… kinek van erre energiája?! Egyáltalán, mi az a mangosztán?

 

Itt a tél, és minden családtagnak nagy szüksége van a vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag ételekre, igen ám, de a friss zöldség és gyümölcs beszerzése, főleg a téli évszakokban nem olcsó mulatság!

Márpedig az egészséges étrendről nem helyes lemondani. A téli időszak próbára teszi a szervezetünket, a kevés napfény, a kevesebb mozgás, a megfázás és más betegségek ellen fel kell vérteznünk magunkat és családtagjainkat.

Ráadásul oda kell figyelnünk a változatosságra is, hiszen más-más gyümölcsök és zöldségek más típusú vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaznak. A szakértők tanácsa szerint hetente 30 különböző zöldséget és gyümölcsöt lenne érdemes fogyasztanunk! Kinek van erre ideje, és hogyan szerezzünk be hétről hétre ennyifélét?

A egészséges téli étrend támogatásához óriási segítséget nyújt a Vegnum Multi-D Plus. Ebben az egyedülálló készítményben olyan, antioxidánsokban gazdag gyümölcsök kivonata is megtalálható, mint a mangosztán (egy különleges, értékes trópusi gyümölcs, amit a gyümölcsök királynőjének is neveznek), az arónia vagy a fekete áfonya.

A Vegnum összesen 30 zöldség, gyümölcs és egyéb növény koncentrált kivonatával, valamint 17 alapvető vitaminnal és ásványi anyaggal járul hozzá az egészséges étrendhez. A vitaminok között megtalálható az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges C-vitamin, cink, szelén, B6- és B12-vitamin is.

Ha téli immuntámogatás és egészséges étrend, akkor nem feledkezhetünk meg az ajánlott mennyiségű D-vitaminról sem. A Vegnum Multi-D Plus 2000 NE (nemzetközi egység) növényi D-vitamint is tartalmaz!

Rengeteg vitamin, antioxidáns és az ajánlásnak megfelelő mennyiségű D-vitamin, egy vegán készítményben, azaz állati eredetű összetevők nélkül – ha a jelenlegi multivitaminunk ennél „kevesebbet tud”, érdemes lehet lecserélni!