Kik vagyunk?

A Vegnum megálmodója, kifejlesztője és forgalmazója
a GEMIL Pharma Zrt. csapata.

Herczku Milán, Pásztor Gergely

Alapítók

A Gemil alapítói elsősorban apukák, másodsorban jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkező gyógyszeripari szakemberek.

Küldetésük olyan egyedi egészségtámogató készítmények létrehozása, amelyek ezt a szakmai igényességet a természetes összetevők irányába fordítják.

A Gemil hisz a természet egészségtámogató erejében, de arra is ügyel, hogy a természetesnek klinikailag igazolt hatékonyságúnak, garantált hatóanyagtartalmúnak, megfelelő tisztaságúnak és ellenőrzött forrásból származónak kell lennie.

Márkáikat így nyugodt szívvel ajánlhatják családjuknak és barátaiknak is.

Fejlesztői munkájuk során lelki szemeik előtt a modern világunkban egyszerre ezer területen emberfeletti teljesítményt nyújtó nők és férfiak lebegnek.

Az ő modern életvitelük, egy-egy adott élethelyzetük gyakran újragondolt egészségtámogatást igényel. Ezekre szeretnének újszerűen válaszolni a Gemil folyamatosan bővülő termékei.

Köszönjük, ha bizalmat szavaz márkáinknak és segíthetünk, hogy már ma tegyen valamit, a holnap egészségéért!

Hogyan született a Vegnum márka?

Akárcsak a Nottevit esetén, itt is családunk,
barátaink inspirálták
a fejlesztés folyamatát.

A történet még a Covid-19 járvány előtt indult. Már ekkor gyakran megkaptuk a kérdést, hogy milyen általános immuntámogató terméket tudnánk ajánlani, mint „szakmabeliek”. Olykor a „multivitamin” kifejezés is szerepelt a kérdésekben, mi pedig ennek hallatán még inkább tanácstalanok voltunk.

Persze a „legyen természetes” alapigény itt is sokszor elhangzott. Miután betört életünkbe a Covid, ezek a kérdések napi szinten záporoztak ránk, illetve, mi magunk is kerültünk abba a helyzetbe, hogy nem találtunk olyan immuntámogató terméket a patikában, amire valójában szükségünk lenne.

Miután eltöltöttünk közel egy évet a téma kutatásával, végre összeállt a kép és sikerült magunkban megfogalmaznunk a legfontosabb gondolatot:

A világ megváltozott körülöttünk. Szervezetünk természetes védekezőrendszerét több és erősebb támadás éri, mint valaha: a folyamatos, intenzív stressz, a szennyezett levegőben található méreganyagok, a feldolgozott, egészségtelen élelmiszerek, csak, hogy a legfontosabbakat említsük.

Akkor hát nem kellene az immuntámogatást is új alapokra fektetnünk? Miután mi arra a válaszra jutottunk, hogy igen, adódott a következő kérdés: „Hogyan?”

  • Elsősorban a zöldségekből-gyümölcsökből kivont antioxidánsok széles spektrumával, melyek segítenek szervezetünknek leküzdeni az őt támadó káros hatásokat (szabadgyököket) és visszatalálni természetes egyensúlyába.
  • Másodsorban a mindennapokban szükséges ásványi anyagok és „alapvitaminok” magas minőségű kombinációjával.
  • Végül, de nem utolsósorban egy különleges, nagy dózisú, növényi eredetű és mikrokapszulázott D-vitaminnal, jól felszívódó D3-vitamin formájában.

A Vegnum első termékei a természethez is visszanyúló, újragondolt immuntámogatásról szólnak. Ugyanakkor szabadalommal védett zöldség-gyümölcs kivonatával – amely 18 különböző országból származó „superfood”-ot is tartalmaz – már tesz egy lépést az egészséges táplálkozás irányába.