Szeretnéd megismerni a Vegnumot forgalmazó céget?

Szeretnéd megtudni, hogyan is jött létre a Vegnum?

Kik vagyunk?

A Vegnum megálmodója, kifejlesztője és forgalmazója a GEMIL Pharma Zrt. csapata.

Herczku Milán
Pásztor Gergely

Alapítók

A Gemil alapítói elsősorban apukák, másodsorban jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkező gyógyszeripari szakemberek.

Ebből adódóan küldetésük olyan egyedi egészségtámogató készítmények létrehozása, amelyeket nyugodt szívvel ajánlhatnak családjuknak és barátaiknak is.

Fejlesztői munkájuk során lelki szemeik előtt a modern világunkban egyszerre ezer területen emberfeletti teljesítményt nyújtó nők és férfiak lebegnek.

Az ő modern életvitelük, egy-egy adott élethelyzetük gyakran újragondolt egészségtámogatást igényelnek. Ezekre az igényekre szeretnének újszerűen válaszolni a Gemil folyamatosan bővülő márkái.

Munkatársaik szenvedélyesen dolgoznak olyan prémium minőségű termékek megalkotásán, amelyek ötvözik a gyógyszeriparban megszerzett tudományosan igényes szemléletet a természetes összetevők iránti elkötelezettséggel.

A Gemil hisz a természet egészségtámogató erejében, de arra is ügyel, hogy a természetesnek klinikailag igazolt hatékonyságúnak, garantált hatóanyagtartalmúnak, megfelelő tisztáságúnak és ellenőrzött forrásból származónak kell lennie.

Köszönjük, ha bizalmat szavaz márkáinknak és segíthetünk, hogy már ma tegyen valamit, a holnap egészségéért!

Hogyan született a Vegnum márka?

Akárcsak a Nottevit esetén, itt is családunk, barátaink inspirálták a fejlesztés folyamatát.

A történet még a Covid-19 járvány előtt indult. Már ekkor gyakran megkaptuk a kérdést, hogy milyen általános immuntámogató terméket tudnánk ajánlani, mint „szakmabeliek”. Olykor a „multivitamin” kifejezés is szerepelt a kérdésekben, mi pedig ennek hallatán még inkább tanácstalanok voltunk.

Persze a „legyen természetes” alapigény itt is sokszor elhangzott. Miután betört életünkbe a Covid, ezek a kérdések napi szinten záporoztak ránk, illetve, mi magunk is kerültünk abba a helyzetbe, hogy nem találtunk olyan immuntámogató terméket a patikában, amire valójában szükségünk lenne.

Miután eltöltöttünk közel egy évet a téma kutatásával, végre összeállt a kép és sikerült magunkban megfogalmaznunk a legfontosabb gondolatot:

A világ megváltozott körülöttünk. Szervezetünk természetes védekezőrendszerét több és erősebb támadás éri, mint valaha: a folyamatos, intenzív stressz, a szennyezett levegőben található méreganyagok, a feldolgozott, egészségtelen élelmiszerek, csak, hogy a legfontosabbakat említsük.

Akkor hát nem kellene az immuntámogatást is új alapokra fektetnünk?

Miután mi arra a válaszra jutottunk, hogy igen, adódott a következő kérdés: „Hogyan?

A mi válaszunk erre 3 pilléren nyugszik:

    • Elsősorban a zöldségekből-gyümölcsökből kivont antioxidánsok széles spektrumával, melyek segítenek szervezetünknek leküzdeni az őt támadó káros hatásokat (szabadgyököket) és visszatalálni természetes egyensúlyába.
    • Másodsorban a mindennapokban szükséges ásványi anyagok és „alapvitaminok” magas minőségű kombinációjával.
    • Végül, de nem utolsósorban egy különleges, nagy dózisú, növényi eredetű és mikrokapszulázott D-vitaminnal, jól felszívódó D3-vitamin formájában.

A Vegnum első termékei a természethez is visszanyúló, újragondolt immuntámogatásról szólnak. Ugyanakkor szabadalommal védett zöldség-gyümölcs kivonatával – amely 18 különböző országból származó „superfood”-ot is tartalmaz – már tesz egy lépést az egészséges táplálkozás irányába.

Nagyban jobban megéri! Válaszd a nagyobb kiszerelést és takaríts meg akár 2000 Ft-ot!
A klubtagok jobban járnak! Regisztrálj Te is és elengedjük a kiszállítás díját!